Haber

RADYAP Kuruluyor; Sahte Radyocular Kıskanıyor!
Ulusal Radyolar

RADYAP Kuruluyor; Sahte Radyocular Kıskanıyor! 

Geçtiğimiz günlerde paylaştığımız RADYAP (Radyo Yayıncıları Platformu) kuruluyor haberi duyuldukça sahte radyocular kıskanmaya başladı.

Ulusal, bölgesel ve yerel radyolardan onlarca radyocunun katılım göstereceği RADYAP lansmanına ilgi şimdiden çok büyük. Ve sanıyoruz ki bu ilgi kendini radyocu zanneden ve bu zamana kadar radyo sektörüne hiç bir faydası olmayan kişi veya kişileri rahatsız etti.

4 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da yapılacak olan RADYAP lansmanına yoğun katılım beklendiği de gelen bilgiler arasında.

Aldığımız bilgilere göre RADYAP’a katılım her geçen gün arttığı için bundan rahatsızlık duyan ve kıskanan kişi veya kişiler kendilerince yeni bir oluşum kurmaya hazırlandıklarını belirten paylaşımlar yaptı.

Bu haksız paylaşımlara sessiz kalmayan RADYAP Yönetiminden Kurucu Başkan Umut Kuzkaya ve Genel Sekreter Akif Özcan’da tepki gösterdi.

İşte o tepkiler;

Akif Özcan; Değerli Radyocu Meslektaşlarım; Çoğumuzun ismini bildiği ama aslında gerçek hakkı “Karaktersizliğin Alemi” olan bir web sitesi var. Bu sitenin sahibi de zaten sitenin ismi gibi… Bu şahıs; sözde bir radyocu olduğu halde RADYAP oluşumumuza destek vermediği gibi, bizi ve oluşumu karalamak, kendine kitle toplamak ve kendince yeni bir oluşum başlatmanın yollarını aramaktadır. Siz değerli meslektaşlarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz lansman öncesi bir algı operasyonu yürütmeye çalışmaktadır. Kendisini şiddetle kınıyor, yaptığı yalan yanlış açıklamaları sektör için iyi niyetlerle ve hizmet etme aşkıyla yola çıkmış ekibimiz, bir çok kurum ve kişiden destek görmüş oluşumumuza büyük bir saygısızlık olarak görüyorum. Kendisini önce Allah’a sonra sektörümüzün güzide temsilcilerine havale ediyorum. “Görelim Mevla ne eyler, Ne eylerse güzel eyler… “ Ha bide unutmadan “İt ürür, kervan yürür…” Saygılarımla…

 

Umut Kuzkaya; Radyo yayıncılarının sorunlarıyla,sıkıntılarıyla bire bir ilgilenmek ve birlik olmak adına arkadaşlarımızla ve bir çok meslektaşımızın desteği ile bir yola çıktık. Bu yolda bizden manevi desteğini esirgemeyen ve varlığı ile bize güç veren bütün meslektaşlarımıza öncelikle tesekkur ederiz. “RADYAP” (Radyo yayıncıları platformu) Adı altında birleşeceğimiz platformun lansmanına 4 gün kala, yıllardır var olan ama hiçbir varlığı olmayan dernek ve platformlardan engel olmak için atılan adımlar doğru yolda olduğumuzun göstergesidir.
Bu şahısların verdiği mücadelenin sektöre hiç bir faydaları olmadığı gibi tamamen zarar vermektedir. Haysiyetsizlik,karaktersizlik ve ahlaksızlıktır. Bu şahıslarla arkadaşlık hukukumun bittiği gibi, gözümdeki adamlık vasfını da yitirmiştir.

Aynı zamanda RADYAP lansmanı 4 Kasım Cumartesi günü akşamı saat 19.00’da İBB İstinye Sosyal Tesislerde yapılacaktır. Lansmana katılmak ve RADYAP’a destek veya üye olmak isteyen meslektaşlarımız www.radyap.org adresinden iletişim bölümünden katılacaklarını bildirmeleri gerekmektedir.

Radyocular.com ailesi olarak RADYAP Yönetimini bu oluşum için tebrik ediyoruz ve kendilerine başarılar diliyoruz. RADYAP lansmanına 4 gün kala kıskançlığından ne yapacağını bilmeyen gereksiz ve sahte radyocu veya radyocuları kınıyoruz.

Related posts