1. Radyo 45'lik Türkçe / Nostalji
  2. PowerTürk Türkçe / Pop
  3. X Radio Karışık / Rap
  4. Radyo Fenomen Yabancı / Pop
  5. JoyTürk Türkçe / Pop
  6. Virgin Radio Karışık / Rap
  7. Süper FM Türkçe / Pop
  8. Alem FM Türkçe / Pop
  9. Best FM Türkçe / Pop
  10. Kral FM Türkçe / Arabesk
  11. Radyo Arabesk Türkçe / Arabesk
  12. Karadeniz FM Türkçe / Karadeniz
  13. Power Pop Türkçe / Pop
  14. Radyo Tatlıses Türkçe / Pop
  15. Radyo D Türkçe / Pop
  16. Power FM Yabancı / Pop
  17. Fenomen Pop Yabancı / Pop
  18. Radyo Viva Türkçe / Pop
  19. SlowTürk Türkçe / Slow
  20. Metro FM Yabancı / Pop
  21. Power Love Yabancı / Slow
  22. PowerTürk En İyiler Türkçe / Pop
  23. Radyo 7 Türkçe / Karışık
  24. Kafa Radyo Türkçe / Pop
  25. Kral Pop Türkçe / Pop
  26. Virgin Radio Türkçe Rap / R&B
  27. Radyo Seymen Türkçe / THM
  28. Baba Radyo Türkçe / Arabesk

Haber

Nihat Sırdar ve Güçlü Mete İEF’de!
Ulusal Radyolar

Nihat Sırdar ve Güçlü Mete İEF’de! 

iefff

Fuar geleneği haline gelen “Özgür Mikrofon Söyleşileri” nin konuğu ünlü radyo programcısı Nihat Sırdar oldu. “Radyoculukla İlgili İstikşafi Görüşmeler” başlıklı söyleşi, İEF ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü. Sırdar’a radyo sunucusu Güçlü Mete ile radyo programcısı Mehmet Ayan eşlik etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 84. İzmir Enternasyonal Fuarı devam ediyor. Türkiye’nin ilk uluslararası fuarı olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı, 84. yaşında birbirinden değerli konukları ağırlıyor. Kalemin ustaları, sanatın ve basının emekçileri, beyaz ekranın renkli isimleri 84. İEF’de buluşuyor. Fuar etkinlikleri kapsamında Kültürpark İzmir Sanat bahçesinde gerçekleştirilen ‘Özgür Mikrofon Söyleşileri’nin konuğu, Show Radyo Program Yapımcısı Nihat Sırdar,Show Radyo Program Sunucusu Güçlü Mete ile Gazeteci –Yazar, Radyo ProgramcısıMehmet Ayan oldu.  “Radyoculukla İlgili İstikşafi Görüşmeler”  başlıklı söyleşi ise büyük ilgi gördü.

İzmir’de olmaktan çok mutlu ve çok huzurlu olduğunu söyleyen üçlü,  “İzmir’e çok keyifle geliyoruz” dedi.  Nihat Sırdar, “Televizyon programı yapmak, radyo programı yapmaktan çok zor; reyting için sizi şamar oğlanına çeviriyorlar. Biz radyoda bir sesiz. Bu sesler için buraya gelmeniz bizler için çok kıymetli.  Hepinize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Sırdar, ayrıca Periscope uygulamıyla birçok kişiyi de o sırada söyleşiye dahil etti.

Söyleşinin sonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, söyleşiye konuk olan ünlü radyoculara birer plaket sundu.

Related posts